Нашите реализирани проекти

Разгледайте нашите проекти, създадени с внимание, прецизност и отдаденост.

БАНКОВО БРАНДИРАНЕ

Познаваме в детайли нуждите и начина на организация и оформление на търговските обекти. Заедно с външния брандинг, ние се грижим и за интериорното пространство.

ОБЕМНИ БУКВИ

Обемните букви са един от най-добрите инструменти в брандинга и разпознаване на марката. Независимо дали става дума за търговски центрове, на открито или закрито, обемните букви често са най-добрият избор.

НAДПИСИ И ОБЕМНИ БУКВИ ОТ INOX

Обемните букви от инокс са най-предпочитания избор за имиджова и висококачествена реклама. Подходящи са за външно брандиране и за интериорно приложение.

ТОТЕМИ И СВЕТЕЩИ РЕКЛАМНИ РЕШЕНИЯ

Рекламният тотем е свободно стоящо рекламно-информационно съоръжение. Поставя се пред сгради, офиси, търговски обекти, банкови клонове, бензиностанции и други.

ИНФОРМАЦИОННИ И УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ

Рекламните табели са подходящи за всеки търговски обект – магазин, заведение, офис и други. Те могат да бъдат светещи и несветещи, указателни табели, информационни табели и други.

ИНТЕРИОРНА РЕКЛАМА

Избор на различни видове интериорни рекламни продукти като обемни букви, лога, различни видове табели, паравани, стелажи, изложбени щандове, светещи барове и други.

POS BRANDING

Успешната POS стратегия зависи от времето, дизайна и посланията. Ние ще ви съдействаме при избора и изработката на материали, като всеки от тях ще се отличава със собствен уникален дизайн и предимства.

ГРАФИЧЕН И 3D ДИЗАЙН

Ние ще създадем визии с високо качество, които ще поддържат и утвърждават вашия бранд – целеви страници, печатни и дигитални материали за социални мрежи и кампании, промоционални изображения и други.

СПЕЦИАЛНИ ПРОЕКТИ

Нека превърнем Вашата уникална идея в реалност.

Свържете се с нас

София, ул. Екатерина Симидчийска 11

+359 885 83 20 23

karaivanov@ace-tm.com