Нашите услуги

Ние в ACE TM вярваме, че брандинга и рекламата са ключов елемент между бизнеса и неговия клиент. Като специалисти в тази област, предлагаме и развиваме следните услуги:

Изграждане на вътрешна и външна реклама, билбордове и покривни конструкции

Благодарение на неограничените си възможности и форми външната реклама е един от най-ефективните подходи за популяризиране на Вашата дейност. Тя Ви позволява да рекламирате 24часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Можете да избирате от множество варианти за изпълнение и приложение: обемни светещи и несветещи лога и надписи, рекламно-информационни табели, билбордове, транспаранти, витрини, тенти, покривни конструкции, калкани, брандирани превозни средства.

 

Интериорната или вътрешна реклама трябва да отговаря на корпоративната култура, стил и имидж на компанията. Нейната роля е да формира и утвърждава фирмения имидж, да създава атмосфера на комфорт и принадлежност за служителите и клиентите на компанията. Можете да избирате сред различни интериорни рекламни продукти като обемни букви, лога, различни видове табели, паравани, стелажи, изложбени щандове, светещи барове и други.

Ние ще ви консултираме и съдействаме през целия процес на реализация.

Монтаж и пълен набор от логистични услуги

Разполагаме със собствен транспорт и квалифицирани монтажни екипи. Доставката, монтажите и гаранционното и след гаранционно обслужване се извършват на територията на цялата страна в договорените срокове.

Творчески концепции и реализации

За да се осъществи една идея са необходими експерти, професионализъм и голяма доза креативност. Заедно ще уточним целите и детайлите и ще пристъпим към изготвяне на дизайн и чертежи. След изготвяне на мостра и одобрение, ще преминем към същинското производство.

Ще се убедите, че новаторския ни подход и смелите решения, ще допринесат за уникалната реализация на вашата идея.

Производство на печатни и корпоративни материали

Офсетов и дигитален печат на различни видове печатни материали – листовки, покани, брошури, каталози, визитки, папки, плакати и др. Допълнителните възможности като UV лак или мат/гланц ламинат придават на корпоративните ви печатни материали луксозен и висококачествен вид.

 

Промоционални и рекламни подаръци

Когато правите подаръци на Вашите партньори и клиенти, Вие поддържате своя добър имидж. Вашите рекламни подаръци са носители на корпоративната ви култура и послание, както и показател за уважение и дългосрочно сътрудничество. Ние ще ви помогнем в избора и брандирането им и ще подсилим вашия имидж.

Нашите проекти

Свържете се с нас

София, ул. Екатерина Симидчийска 11